CEWE Japan Photo Jessheim

Velkommen til CEWE Japan Photo Jessheim på Jessheim Storsenter!

Vår butikk på Jessheim Storsenter blir en del av vårt nye butikkonsept, som er spesiallaget for kjøpesenter. Vi skal fylle opp 105 kvadratmeter med fotoprodukter slik at du som kunde får se vårt store utvalg av CEWE FOTOBØKER, julekort, kalendere, storformatprodukter og fotogaver.

Pick-up-point for kamera

I butikken vil du finne et lite utvalg av spennende hardware artikler, samt at du selvsagt har muligheten til å handle alle våre produkter i nettbutikken der du kan velge å hente i butikken til 49,- kr.

Selv om butikken ikke har alt av fysiske kamera og utstyr i butikkhyllene, så tar butikken seg likevel av alle typer reklamasjoner og reparasjoner av kameraer.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Her finner du oss

Ekspressprodukter

Ekspressfremkalling

Hos oss kan du få printet ut dine digitale bilder på få sekunder. Vi tilbyr størrelsene 10×15, 13×18, 15×20 og 20×30 cm. Vi har også mange spennende fotogaver du kan lag mens du venter.

CEWE FOTOBOK-kurs

Ekspressfremkalling

Vi holder kurs i den prisbelønte CEWE FOTOBOK både på dagtid og kveldstid. Kurset gir deg mange tips og inspirasjon til hvordan du kan lage enda bedre bøker. Meld deg på her eller i butikk.

Åpningstider Jessheim