CEWE Japan Photo Lillehammer

Velkommen til CEWE Japan Photo Lillehammer!

Etter 32 år i bransjen, etter hvert kjent som den ledende fotobutikken i innlandet/Mjøsområdet, ble Foto-Olsen solgt til CEWE Japan Photo i oktober 2011. Kjernen av de ansatte takket ja til å fortsette videre i CEWE Japan Photo, noe som var en forutsetning for å få en myk og smidig overgang.
Vi som jobber i butikken ønsker å videreføre alt som var bra med Foto-Olsen. I tillegg får vi mange nye fordeler som en del av CEWE Japan Photo.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig foto-handel på Lillehammer, i en velfylt butikk med ansatte som er lidenskapelig opptatt av foto.

Her finner du oss

Ekspressprodukter

Ekspressfremkalling

Hos oss kan du få printet ut dine digitale bilder på få sekunder. Vi tilbyr størrelsene 10×15, 13×18, 15×20 og 20×30 cm. Vi har også mange spennende fotogaver du kan lag mens du venter.

CEWE FOTOBOK-kurs

Ekspressfremkalling

Vi holder kurs i den prisbelønte CEWE FOTOBOK både på dagtid og kveldstid. Kurset gir deg mange tips og inspirasjon til hvordan du kan lage enda bedre bøker. Meld deg på her eller i butikk.

Åpningstider Lillehammer