CEWE Japan Photo Tønsberg

Velkommen til CEWE Japan Photo Tønsberg, Vestfolds største fotobutikk!

I vår butikk kan du få gode ideer til gaver både til fotointeresserte og de som ikke er fullt så fotointeresserte. Enten du er på jakt etter noe nytt til deg selv eller ønsker gaveideer; hos oss finner du kamera, utstyr og bildeprodukter i de aller fleste kategorier og prisklasser.

Hos oss i CEWE Japan Photo Tønsberg er vi 5 ansatte. Vi har et høyt faglig nivå, og yter god service til våre kunder. Vi har god kunnskap om aktuelle kameramodeller, bildeprodukter og fotografering, og bistår deg gjerne i valget. Utvalget er stort både av kamera og tilbehør i butikken.

Vi har egne konferanse- og kurslokaler for opptil 20 personer, hvor vi holder CEWE FOTOBOK kurs hver måned.

Våre lokaler ligger svært sentralt, med kort avstand til parkeringshus, buss- og togstasjon. Vi har også handicap-vennlige lokaler.

Spesial:
Vi tar ID- og passfoto i butikken. Det er bare å stikke innom – du behøver ikke å bestille time på forhånd!

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Her finner du oss

Ekspressprodukter

Ekspressfremkalling

Hos oss kan du få printet ut dine digitale bilder på få sekunder. Vi tilbyr størrelsene 10×15, 13×18, 15×20 og 20×30 cm. Vi har også mange spennende fotogaver du kan lag mens du venter.

CEWE FOTOBOK-kurs

Ekspressfremkalling

Vi holder kurs i den prisbelønte CEWE FOTOBOK både på dagtid og kveldstid. Kurset gir deg mange tips og inspirasjon til hvordan du kan lage enda bedre bøker. Meld deg på her eller i butikk.

Åpningstider Tønsberg

Hva behøver du hjelp med?

Sjekk ordrestatus (bildeprodukter)

Tast inn ditt ordrenummer og du kan se status på din ordre.
Ordrenummeret finner du i ordrebekreftelsen du har mottatt på e-post: