CEWE Japan Photo Trondheim

Velkommen til CEWE Japan Photo Trondheim!

Vi har masse kunnskaper om vår stolthet, CEWE FOTOBOK. Ta en tur innom og se hvor flott det kan bli! Vi har utstilt masse bildeprodukter fra CEWE.

Hos oss finner du kameraer til både foto og video, samt et av Norges bredeste utvalg av tilbehør. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig utstyr til ditt bruk, og vi har PRO-avtaler hos de fleste kameramerker. I tillegg har vi et godt utvalg innen studio og lysutstyr i alle prisklasser.

Med egen kunderådgiver for bedrift kan vi trygt levere større prosjekter, samt hjelpe deg med bildeprodukter til utstilling og utsmykning.

Bedriftsavd: bedrift.trondheim@japanphoto.no

Vi digitaliserer dine minner fra videokassetter og gamle foto, og vi kan produsere bilder på flere typer papir i spesialmål opptil 60x90cm. Ta kontakt for priser.
Vi tar ID-foto (passfoto) av barn fra 0 år og voksne på drop-in. Kom innom så ordner vi visumbilde til de fleste land i verden mens du venter.

Vi holder også kurs i CEWE FOTOBOK, grunnkurs i fotografering og portrettfoto, og ofte eventer i samarbeid med våre leverandører.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Her finner du oss

Ekspressprodukter

Ekspressfremkalling

Hos oss kan du få printet ut dine digitale bilder på få sekunder. Vi tilbyr størrelsene 10×15, 13×18, 15×20 og 20×30 cm. Vi har også mange spennende fotogaver du kan lag mens du venter.

CEWE FOTOBOK-kurs

Ekspressfremkalling

Vi holder kurs i den prisbelønte CEWE FOTOBOK både på dagtid og kveldstid. Kurset gir deg mange tips og inspirasjon til hvordan du kan lage enda bedre bøker. Meld deg på her eller i butikk.

Åpningstider Trondheim – Munkegata

Hva behøver du hjelp med?

Sjekk ordrestatus (bildeprodukter)

Tast inn ditt ordrenummer og du kan se status på din ordre.
Ordrenummeret finner du i ordrebekreftelsen du har mottatt på e-post: