Japan Photo Tveita

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
28Normalt 29Normalt 30Normalt 1Normalt 2Normalt 3Normalt 414 – 18:00
5Normalt 6Normalt 7Normalt 8Normalt 9Normalt 10Normalt 1114 – 18:00
1210 – 22:00 1310 – 22:00 1410 – 22:00 1510 – 22:00 1610 – 22:00 17Normalt 1814 – 18:00
1910 – 22:00 2010 – 22:00 2110 – 22:00 2210 – 22:00 2310 – 21:00 2409 – 13:00 25Stengt
26Stengt 27Normalt 28Normalt 29Normalt 30Normalt 3109 – 16:00 1Stengt

Velkommen til Japan Photo Tveita!

Nytt butikkonsept med PICK UP POINT

I løpet av de siste ti årene har Japan Photo vært den mest innovative og suksessrike fotokjeden i landet. Nå tester vi et helt nytt butikkonsept for kjøpesenterbutikker, og Japan Photo Tveita er i dag en rendyrket bildebutikk med Pick-up Point for hardware.

Japan Photo har økt sin omsetning av fotoprodukter med ca. 500%, og har omsatt for over 20 millioner Euro de siste ti årene.

Mens det tidligere var bilder i 10×15 cm og enkle forstørrelser som stod for store deler av omsetningen, er det i dag tusenvis av personlige fotoprodukter som selges. Japan Photo sitt viktigste produkt, CEWE FOTOBOK, finnes allerede i dag i 36 antall størrelser og kvaliteter. I tillegg kommer det utallige design og format på takkekort, kalendere, merkelapper og gaveprodukt.

Rendyrket bildebutikk

For å følge med i utviklingen har vi valgt å lage et helt nytt butikkonsept. Japan Photo Tveita er i dag en rendyrket bildeprodukt-butikk, med Pick-up Point for hardware-produkter.

Det er flere grunner til at vi velger å prøve ut dette nye konseptet. Mange fotobutikker viser i dag bare noen få produkter i butikk og henviser til nettsiden vår. Vi ønsker å vise alle våre produkter i «touch & try», slik at du som kunde kan velge produktet som passer deg aller best. Dette er noe som krever mye mer plass enn i dag, og vi velger derfor å ikke bruke plass i butikken på kamera og utstyr og heller gi stort fokus på bildeprodukter og reparasjon- og servicetjenester.

Pick-up-Point for kamera

Selv om vi tar bort hardware fra butikken, så kan du likevel hente din kamerabestilling hos Japan Photo Tveita. Vi lanserte derfor en egen Pick-up-Point for hardware, slik at du gjør din bestilling på nett og henter i butikk til nettbutikkpris uten portokostnader. Det er også planlagt ekspresslevering for bestillinger i løpet av en time eller til et avtalt tidspunkt.

Selv om butikken ikke har fysiske kamera og utstyr i butikkhyllene, så tar butikken seg likevel av alle typer reklamasjoner og reparasjoner av kameraer.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Her finner du oss

Ekspressprodukt

Ekspressfremkalling

Hos oss kan du få printet ut dine digitale bilder på få sekunder. Vi tilbyr størrelsene 10×15, 13×18, 15×20 og 20×30 cm. Vi har også mange spennende fotogaver du kan lag mens du venter.

CEWE FOTOBOK-kurs

Ekspressfremkalling

Vi holder kurs i den prisbelønte CEWE FOTOBOK både på dagtid og kveldstid. Kurset gir deg mange tips og inspirasjon til hvordan du kan lage enda bedre bøker. Meld deg på her eller i butikk.