Betalingsmetoder

 

FAKTURA FOR BEDRIFTER OG OFFENTLIGE INSTUTISJONER

Bedrifter og offentlige institusjoner kan søke om kreditt for å kunne betale med faktura i vår nettbutikk. Når konto er opprettet kan denne også benyttes i våre vanlige butikker ved å oppgi gyldig rekvisisjon/bestilling samt gyldig ID.

For å søke om kreditt fullfører du/ dere en ordre på www.jppro.no med «Faktura» som betalingsmåte. Alle felter må være fylt ut, og har bedriften eller den offentlige institusjonen et ressursnummer, rekvisisjonnummer eller bestillingsnummer må dette skrives inn i merknadsfeltet hver gang det blir lagt inn en bestilling.

Alle ordrer med «Faktura» som betalingsmåte blir manuelt behandlet av vår økonomiavdeling, og det kan derfor ta ekstra tid med denne betalingsmåten framfor alle de andre betalingsmåtene vi tilbyr. Ved å legge inn en ordre i nettbutikken vår godtar du at vi foretar en kredittsjekk av selskapet. Et fakturagebyr pålydende 50,- vil tilkomme.

Ordrestatus inne på «Min konto» vil vise «Kredittsjekk» fram til kreditt eventuelt er innvilget. Blir ikke kreditt helt eller delvis innvilget vil vi ta kontakt med deg/dere for alternative løsninger og vi kan for eksempel sende ordren i oppkrav.

Våre standard betalingsbetingelser er 14 dager for bedriftskunder og 30 dager for offentlige institusjoner.

JP•PRO forbeholder seg retten til å sette vilkår for kreditt etter egen vurdering. Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter dersom det skulle være noen spørsmål rundt dette.

 

VISA / Mastercard

Dere kan betale med de fleste typer kredittkort av typen VISA eller Mastercard i nettbutikken vår. Merk at kortet må være utstedt i norsk eller svensk bank, da det er sperret for utenlandske kort av sikkerhetsmessige og praktiske årsaker. Kontakt gjerne vår kundeservice hvis det skulle være noen spørsmål rundt dette.

 

Postoppkrav

Velger du å få din bestilling levert med Postoppkrav, tilkommer et gebyr på kr 80,- i tillegg til fraktkostnader. Pakken leveres til ditt lokale postkontor og alle kostnader, inkludert frakt og gebyr, betales i sin helhet på postkontoret når du henter forsendelsen.