Å lage en CEWE FOTOBOK

Med vårt gratis bestillingsprogram kan du enkelt og komfortabelt utforme dine egne CEWE FOTOBØKER med personlige bilder og tekster fra ditt eget digitale arkiv.

Last ned programmet herfra:  http://www.japanphoto.no/fotoprogram.html

Trykk på «Last ned» for å installere vårt bestillingsprogram på din datamaskin.

Design dine helt personlige fotoprodukter ved hjelp av de tallrike design- og redigeringsfunksjonene.

For detaljert informasjon om funksjonene i programmet, trykk «?» i menyen.

Når du er klar til å bestille, sørg først for at du har opprettet en brukerkonto hos oss. Det gjør du her: https://www.japanphoto.no/create_account.php

I programvaren trykker du bestill og gjennomfører alle stegene i bestillingsprosessen.

Når du har sendt inn, produseres din CEWE FOTOBOK, og etter ca. 7-10 dager er den hos deg.