Grunnpris – bildeprodukter

Grunnprisen tilkommer hver produktgruppe; CEWE FOTOBØKER, Digitale bilder (bilder og forstørrelser), Lerret og Fotogaver (F.eks kopper, puslespill, t-skjorter). Grunnprisen inkluderer innpakking, transport og index print og cd for bilder. Hver produktgruppe pakkes og sendes separat, derfor tilkommer grunnpris for hver gruppe.

Det er derfor ikke mulig å slå sammen ordrer dessverre.

Av tekniske årsaker er det dessverre ikke mulig å velge produkter fra to forskjellige produktkategorier i én og samme bestilling. Grunnen er at produktene ikke produseres på samme sted, og det er derfor ikke mulig for oss å sammenslå ordrene.

Derfor kommer også grunnprisen opp to ganger. Velger du derimot produkter fra en og samme produktkategori, blir det kun en gang grunnpris.

Dette fremgår også av beløpet som opplyses i varekurven.

Har du spørsmål vedrørende dette, kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet.