100% fornøydgaranti

Kjære kunde!

 

Det viktigste for oss er at du er fornøyd med dine bildeprodukter fra Japan Photo. Vi garanterer høyeste kvalitet og service til enhver tid. Vår kundeservice er tilgjengelig for alle henvendelser vedrørende din bestilling.

Skulle du på et tidspunkt ikke være fornøyd, så kontakt oss etter at du har mottatt din ordre. Fortell oss hvorfor du ikke er fornøyd, og så finner vi sammen den løsningen som passer deg best. Vi sender en ny ordre helt kostnadsfritt eller tilbakebetaler kjøpsprisen – mot returnering av produktet du ikke var fornøyd med.

Når gjelder fornøydgarantien?
Vi garanterer deg produkter av høyeste kvalitet. Hvis du på tross av normal håndtering etter mottagelsen oppdager en grunn til å være misfornøyd, sender vi ny ordre kostnadsfritt eller tilbakebetaler kjøpsprisen.

Hvilke mulige former for returforsendelser finnes?
Hvis du har mottatt dine produkter i posten og ikke er helt fornøyd, kontakt oss da på e-post, chat eller telefon. Vi opplyser om returadresse og/eller annen relevant informasjon. Etter at vi har mottatt din retursending, foretar vi en vurdering med sikte på utsendelse av ny ordre, eller vi betaler tilbake kjøpsprisen – alt etter ditt ønske.

Hvis du har hentet dine produkter i en butikk og ikke er helt fornøyd, så vennligst returner ordren til den samme butikken som du hentet ordren i. Ønsker du at ordren produseres på nytt, vil personalet i butikken være behjelpelige med dette. Dersom du ønsker at få tilbakebetalt kjøpsprisen, foregår det i samme butikk.

 

Hvor lenge gjelder returretten?

Den er ubegrenset. Du kan når som helst benytte deg av 100% fornøydgarantien mot skjellig grunn og fortell oss  gjerne hvorfor du ikke er helt fornøyd. Husk å oppgi ordrenummer.

 

Kontaktmuligheter
Du er velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon, e-post eller chat.