Velkommen til Dinkikkert.no!

Dinkikkert.no er en nettside med spesiell fokus på kikkerter. Nettbutikken drives av Japan Photo og tilbyr et bredere spekter av kikkerter enn det som tilbys gjennom www.japanphoto.no.

Personalet som jobber med Dinkikkert fra Japan Photo er genuint interressert i kikkertbruk. Her kan det nevnes at vi har en utdannet astronom, ornitolog, jeger, og flere turentusiaster som bruker kikkert nesten daglig. Med vår kompentanse er vi her for å rettlede deg til det rette produkt, det være seg teleskop, jaktkikkert, båt og marinekikkert, kikkertsikte, spottingscope, mikroskop, nattkikkert eller andre former for kikkerter.

Vi fører også flere avstandsmålere, som det kan nevnes at er meget populære blant golfspillere.

Produktene du finner hos Dinkikkert er spesielt utvalgte og gjennomprøvde, De vil gi deg mange gode stunder i mange år framover.

Enkelt å bestille!
Hvor enkelt er det å bestille kikkerter hos dinkikkert.no? Prøv selv!
Vi har laget en grei å enkel løsning for deg som er på utkikk etter en kikkert! Du velger selv hvilken hovedkategori av kikkert du er på jakt etter. Her kan du så gjøre valg som er med på å innskrenke antall kikkerter, slik at du kun sitter igjen med de kikkerter som passer dine kriterier.

Bildegalleri:

Her finner du oss

Hva behøver du hjelp med?

Sjekk ordrestatus (bildeprodukter)

Tast inn ditt ordrenummer og du kan se status på din ordre.
Ordrenummeret finner du i ordrebekreftelsen du har mottatt på e-post: