Velkommen til Dinmerkelapp.no!

Dinmerkelapp.no er en norsk nettbutikk som leverer skreddersydde merkelapper til klær, tekstiler og andre eiendeler. Ved bruk av merkelapper får du en enklere hverdag og holder lettere kontroll på dine egne eller andres eiendeler. Merkelapper passer perfekt for både privatpersoner, barnehager, skoler, bedrifter og institusjoner.

Dinmerkelapp.no er en del av Japan Photo Holding Norge AS, og stiller strenge krav til kvalitet, service og leveringstid.

Pris, kvalitet og leveringstid
Merkelappene fra oss holder høy kvalitet og tåler både maskinvask og oppvaskmaskin ved riktig montering. Vi har 100 % fornøgdgaranti på alle våre produkter.

Vi jobber hele tiden for raskest mulig levering av dine merkelapper, normal produksjonstid er 1 dag + postgang.

Enkel bestilling
Dine merkelapper bestiller du enkelt gjennom våre nettsider. Du kan bestille merkelapper med tekst, bilder og symboler. Du bestiller enkelt flere merkelapper i samme ordre og kan velge mellom strykemerker, klistermerker eller kombinasjon av disse.

Tips en venn
Når du har bekreftet din ordre kan du tipse en venn om tjenesten. Din venn mottar en verdikode som gir 10% rabatt på en ordre, du som tipser er hver måned med i trekning av flotte premier.

Her finner du oss

Hva behøver du hjelp med?

Sjekk ordrestatus (bildeprodukter)

Tast inn ditt ordrenummer og du kan se status på din ordre.
Ordrenummeret finner du i ordrebekreftelsen du har mottatt på e-post: