CEWE Japan Photo Stavanger

Velkommen til CEWE Japan Photo Stavanger!

Vår butikk ligger plassert i hjertet av Stavanger sentrum, i en av de mest ærverdige handlegater Stavanger har å by på, nemlig Søregata.

Vi etterlever uttrykket faghandel til det ytterste, med hyggelig personale med inngående kunnskap om foto og alt det som hører til.

God service er noe vi jobber hardt for å levere til alle våre kunder, både når det gjelder hardware og ikke minst på fotoarbeide.

Enten du er på jakt etter noe nytt til deg selv eller ønsker gaveideer; hos oss finner du kamera, utstyr og bildeprodukter i de aller fleste kategorier og prisklasser. Vi har god kunnskap om aktuelle kameramodeller, bildeprodukter og fotografering.

Besøk oss gjerne for hyggelig veiledning, og en hyggelig handel!

Her finner du oss

Ekspressprodukter

Ekspressfremkalling

Hos oss kan du få printet ut dine digitale bilder på få sekunder. Vi tilbyr størrelsene 10×15, 13×18, 15×20 og 20×30 cm. Vi har også mange spennende fotogaver du kan lag mens du venter.

CEWE FOTOBOK-kurs

Ekspressfremkalling

Vi holder kurs i den prisbelønte CEWE FOTOBOK både på dagtid og kveldstid. Kurset gir deg mange tips og inspirasjon til hvordan du kan lage enda bedre bøker. Meld deg på her eller i butikk.

Åpningstider Stavanger

Hva behøver du hjelp med?

Sjekk ordrestatus (bildeprodukter)

Tast inn ditt ordrenummer og du kan se status på din ordre.
Ordrenummeret finner du i ordrebekreftelsen du har mottatt på e-post: