Frakt og levering

FRAKT- OG LEVERINGSMETODER

Klimanøytral Servicepakke kr 99,-
Dette er Postens standardforsendelse. Ordren sendes til ditt lokale postkontor / Post i butikk, og litt avhengig av hvor i Norge ordren sendes når den normalt fram i løpet av 1-5 virkedager. Du mottar beskjed på SMS eller e-post når den har ankommet. Etter at ordren er effektuert i nettbutikken, får du en e-post med sporingsnummer. Ved hjelp av dette kan du følge med på hvor forsendelsen din befinner seg til enhver tid. Du kan lese mer om dette leveringsalternativet ved å trykke her.

Bedriftspakke Dør-dør kr 130,-
Dette er et alternativ når man ønsker pakken levert på døren til bedrift på dagtid. Pakker leveres kun til bedriftens besøksadresse, ikke postboksadresse. Litt avhengig av hvor i Norge ordren sendes når den normalt fram i løpet av 1-5 virkedager. Du mottar beskjed på SMS eller e-post når ordren er klar for utkjøring. Etter at ordren er effektuert i nettbutikken, får du en e-post med sporingsnummer. Ved hjelp av dette kan du følge med på hvor forsendelsen din befinner seg til enhver tid. Du kan lese mer om dette leveringsalternativet ved å trykke her.

Bedriftspakke Ekspress over natt kr 499,-
Hvis du har behov for å motta bestillingen din så raskt som mulig, kan du velge å få den levert som ekspresspakke over natten. Pakken leveres da på døren din mellom kl. 08.00 og kl. 09.00 mandag til fredag, forutsatt at ordren ble lagt inn innen kl. 13.00 dagen før du ønsker den levert og at varen(e) som bestilles er på lager. Tjenesten kan benyttes i de fleste byer og større tettsteder i Norge, men visse begrensninger gjelder. Du kan lese mer om dette leveringsalternativet ved å trykke her.

PAKKESPORING

Når ordren sendes fra oss, mottar dere en e-post med sporingsnummer. Med dette nummeret kan dere spore opp pakken på www.bring.no og følge leveransen helt til den ankommer postkontoret eller til bestemt leveringsadresse.

LEVERING TIL SVALBARD

Svalbard er å regne som tollmessig utland og skal derfor følge vanlig tollregler for import og eksport. Ordre sendt Svalbard er uten mva.

I henhold til Postens (Bring) satser fakturerer vi alle forsendelser til Svalbard med et fast pristillegg pålydende kr 190,- (inkl. mva.) som legges til øvrige fraktkostnader. Dette tillegget skal komme tydelig fram i handlekurven og på ordrebekreftelse, og gjelder kun per ordre uavhengig av antall kolli og antall sendinger med samme ordrenummer. Mer informasjon om pristillegget finner du her.