Levering til Svalbard

LEVERING TIL SVALBARD

Svalbard er å regne som tollmessig utland og skal derfor følge vanlig tollregler for import og eksport. Ordre sendt Svalbard er uten mva. Har du laget en brukerkonto med adresse registrert på Svalbard, vil alle priser på nettsiden vises uten mva. når du er logget inn. Hvis priser allikevel vises med mva., bør du sjekke om du står registrert med gyldig adresse på Svalbard eller kontakte vår kundeservice for ytterligere assistanse.

I henhold til Postens (Bring) satser  fakturerer vi alle forsendelser til Svalbard med et fast pristillegg pålydende kr 190,- (inkl. mva.) som legges til øvrige fraktkostnader. Dette tillegget skal komme tydelig fram i handlekurven og på ordrebekreftelse, og gjelder kun per ordre uavhengig av antall kolli og antall sendinger med samme ordrenummer. Mer informasjon om pristillegget finner du her.