Ulike fraktmetoder

Klimanøytral Servicepakke kr 99,-
Dette er Postens standardforsendelse. Ordren sendes til ditt lokale postkontor / Post i butikk, og litt avhengig av hvor i Norge ordren sendes når den normalt fram i løpet av 1-5 virkedager. Du mottar beskjed på SMS eller e-post når den har ankommet. Etter at ordren er effektuert i nettbutikken, får du en e-post med sporingsnummer. Ved hjelp av dette kan du følge med på hvor forsendelsen din befinner seg til enhver tid. Du kan lese mer om dette leveringsalternativet ved å trykke her.

Bedriftspakke Dør-dør kr 130,-
Dette er et alternativ når man ønsker pakken levert på døren til bedrift på dagtid. Pakker leveres kun til bedriftens besøksadresse, ikke postboksadresse. Litt avhengig av hvor i Norge ordren sendes når den normalt fram i løpet av 1-5 virkedager. Du mottar beskjed på SMS eller e-post når ordren er klar for utkjøring. Etter at ordren er effektuert i nettbutikken, får du en e-post med sporingsnummer. Ved hjelp av dette kan du følge med på hvor forsendelsen din befinner seg til enhver tid. Du kan lese mer om dette leveringsalternativet ved å trykke her.

På Døren kr 130,-
Pakken leveres via Bring direkte hjem til deg mandag til fredag. Tjenesten er tilgjengelig for alle husstander i Norge med levering dagtid kl. 08-17 eller kveldstid kl. 17-21 basert på mottakers postnummer. Her finner du mer informasjon om tjenesten, og her finner du oversikt over leveringstidspunkter.

Bedriftspakke Ekspress over natt kr 499,-
Hvis du har behov for å motta bestillingen din så raskt som mulig, kan du velge å få den levert som ekspresspakke over natten. Pakken leveres da på døren din mellom kl. 08.00 og kl. 09.00 mandag til fredag, forutsatt at ordren ble lagt inn innen kl. 13.00 dagen før du ønsker den levert og at varen(e) som bestilles er på lager. Tjenesten kan benyttes i de fleste byer og større tettsteder i Norge, men visse begrensninger gjelder. Du kan lese mer om dette leveringsalternativet ved å trykke her.

Levering til Japan Photo butikk kr 49,-
Hvis du ønsker det, kan du få ordren din sendt til en av våre butikker. Når ordren er effektuert og sendt fra vårt hovedlager, mottar du en e-post med beskjed om at pakken er sendt. Normalt er pakken da fremme i butikken i løpet av 1-3 virkedager, avhengig av valgte butikk. Når ordren er klar til henting i butikken, vil du motta en SMS eller en e-post fra oss med beskjed om at den kan hentes. Bestillingen må være forhåndsbetalt med VISA/kredittkort eller Cresco, og du må ha ordrenummer og legitimasjon med deg når du skal hente den. Adresse og åpningstider til våre butikker finner du her.