Problemer med innlogging?

Japan Photo har lansert en helt ny nettbutikk-løsning, som resulterer i at alle må verifisere sine brukerkontoer på nytt før de kan legge inn en ordre.

For å verifisere din brukerkonto, må du få tilsendt et nytt passord til din konto ved å bruke «Jeg har glemt mitt passord»-funksjonen.

Få nytt passord her!

Vi gjør dette av sikkerhetsmessige årsaker, og beklager de ulemper dette medfører for deg som kunde. Vi håper likevel at vår nye programvare og våre nye nettsider vil være til stor glede for deg.

Dersom du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon, e-post, eller chat.